Om RN Entreprenør ApS

“Vores bedste anbefalinger kommer fra vores mange tilfredse kunder! Er du tilfreds håber vi du vil sprede budskabet til naboer, familie og bekendte. Skulle du – mod forventning – være utilfreds, så tag en snak med os. På den måde kan du være med til at hjælpe os, til at blive endnu bedre”

Hos RN Entreprenør ApS og spildevandsrensning

Hos RN Entreprenør ApS tilstræber vi at levere god kvalitet og ønsker hele tiden at blive bedre. For dig som kunde er spildevandsrensning en langsigtet investering og når først hullerne er dækket til, er det selvfølgelig din rimelige forventning, at det udførte arbejde er i top og udført professionelt.

Vi arbejder med en omfattende kvalitetsstyrings- og dokumentationsprocedure og efter nogle snusfornuftige principper, der sikrer at du som kunde får glæde af vores arbejde mange år ud i fremtiden.

Vi er meget bevidste om at vi lægger navn og ansigt til alle vores opgaver samt at vores glade kunder ikke bare er glade kunder, men også vores ambassadører.

Ring til Rune på tel. 70 22 54 58

-og få et absolut uforpligtende tilbud på din opgave.


 

Vores kvalitetssystem

RN Entreprenør ApS er en autoriseret kloakmestervirksomhed med godkendt kvalitetsstyring og medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol. Du kan derfor regne med, at vi lever op til vores fulde ansvar omkring udførelse, materialevalg og dokumentation når vi løser din spildevandsrensning.

Garantiordning

RN Entreprenør ApS er medlem af Danske Kloakmestre, så du som kunde er dækket af Danske Kloakmestres garantiordning, som svarer til Byggegaranti.

Medlemmer af Danske Kloakmestre sikrer sine kunder via en ordentlig garantiordning med dækning på op til 50.000 kr. ínkl. moms – uanset byggeriets størrelse.

Garantiordningen dækker eventuelle tab som følge af mangelfuldt arbejde udført af et medlem af Danske Kloakmestre på kundens ejendom.

 

Historie

Rune Nielsen tager sig af din spildevandsrensningRune Nielsen etablerede RN Entreprenør i maj 2001 og arbejdede med alle mulige opgaver indenfor byggeri og konstruktion og selvom Rune i dag er autoriseret kloakmester og arbejder en del med spildevandsrensning. Der er dog stadig plads til alternative opgaver.

RN Entreprenør ApS har altid haft mere eller mindre den størrelse vi har i dag. Ikke fordi det ikke har været muligt at vokse og favne i de gode år, men fordi vi altid har haft fokus på kvalitet fremfor kvantitet og fordi der efter gode år altid kommer dårlige år.

Derfor er RN Entreprenør ApS i dag en anerkendt og solid forretning med en stor kundekreds der trofast vender tilbage når nye opgaver skal løses. Vi har en forretningsmodel der ikke skubber firmaet til afgrundens rand, hver gang medierne taler om krise. Du kan derfor regne med RN Entreprenør ApS mange år frem.

Andre opgaver

Udover kloakering og spildevandsrensning, udfører RN Entreprenør ApS laver også forefaldende opgaver som jordarbejde, betonarbejde, grøn vedligeholdelse, belægning, fliser osv.

Læs mere på www.rn-entreprenoer.dk.

Om vinteren har vi omfattende opgaver i forbindelse med glatførebekæmpelse, altså snerydning og saltning.

Læs mere på www.rn-snerydning.dk.

Comments are closed